Urban Dance Weekends

Urban Dance Weekends

Els URBAN DANCE WEEKENDS són una formació complementària a la formació continuada del curs, que es duu a terme de manera paral·lela amb professors de nivell nacional i internacional que venen a la nostra companyia a impartir unes classes magistrals d’estils diferents. Dancehall, poppin’, lockin’, lyrical jazz, hip-hop, krump, contemporani, dansa africana, etc. són alguns dels estils que s’han impartit durant les dues primeres edicions dels URBAN DANCE WEEKENDS.

Alguns dels professors que han passat per la companyia són: Bea Villabol, coreògrafa de Los Majos, Mujercitas o New Pyramid, Magalí Jou, directora de la companyia de dancehall queen Di Chicass, Kiko López, coreògraf de Nouvas, Chris Solé, director de Rookies Studio, Elisenda Marcet, directora de l’escola de dansa Elidance, Manel Cabeza, ballarí de Kulbik, Mario i Cristian, directors de la companyia Supastaff, Sergi Orduña, coreògraf de Krakatoa o Bru Vidal i Pau Arnal.

Aquest any, a més, hem estat el primer municipi espanyol a acollir el Magalí Jou Spanish Tour, una gira que duu a terme acompanyada de les seues ballarines i Ese Ro, un dels film makers més reconeguts en l’àmbit nacional pel que fa als vídeos de dansa, encarregat de filmar esdeveniments com l’Snap Festival de Barcelona.