Ruth Rodríguez

Ruth Rodríguez

Ruth Rodríguez va començar a la seva formació l’any 2006 amb el contemporani i el clàssic. Un any més tard va començar a formar-se en Hip Hop i diferents danses urbanes, com el poppin’, el lockin’, el krump, el danchehall o el waackin’.

Ha assistit a diversos workshops amb professors reconeguts nacionalment i internacional, com ara Ian Eastwood, Kenzo Alvares, Anthony Lee, Kiko Lopez, Chris Solé, Bea Villabol, Magalí Jou, Bru Vidal, Pau Arnal, Sergi Orduña, Elisenda Marcet, etc. Ha participat, així mateix, en convencions de dansa com el February Hip Hop León i ha participat en esdeveniments com l’Snap Festival, els Premios Coreograficos de Viladecans, el War Da Killa i l’Spanish Dancehall Queen Contest.

Durant aquests anys ha impartit classes de Hip Hop a l’escola de Dansa Quick Dance d’Amposta, a l’escola Maribel’s de Masnou, a l’escola Real Pocket’s Dance Group de Sant Feliu de Llobregat, al CEIP La Mar Bella, a Sway Dance Studio de Tortosa i a la Companyia de Dansa Xiquis, on és professora actualment del grup Junior II Dancehall.

Especialitzada en la cultura dancehall, és actual ballarina de la companyia professional de Dancehall Queen dirigida per Magalí Jou, Di Chicass. Malgrat tot, ha format part també de la Companyia de dansa Le Tribute, dirigida per Maribel del Pino, actual directora de l’escola de dansa Tribu Urbana Center de Badalona.