Cristina Navarrete

Cristina Navarrete

Cristina Navarrete va començar la seva carrera amb 16 anys a l’escola La Urban Dance Factory de Barcelona. Formada en varios estils, entre ells hip-hop, new style, comercial dance, house dance, contemporani i dancehall. Més tard va començar a rebre classes a l’escola Tribu Urbana center on va esdevenir membre de la companyia Le Tribute, en la qual va rebre formació de heels i sexystyle.

Ha estat membre de diferents grups de competiciò com ara “Tanu’s Mother” i “Supafly Ladies”, campiones de l’Urban Display, Campionat d’Espanya Irene Pallarès en categoria professional. També s’ha format internacionalment a Nova York i Los Angeles i assisteix anualment a workshops i campus internacionals de dansa urbana.

Actualment és membre de la companyia internacional RichFam el director de la qual és Rob Rich profesor i coreògraf reconegut de los Angeles. Ha treballat per a diferents artistes, ha participat en diferents videoclips, curts musicals, shows, anuncis publicitaris i animaciò. Actualment és professora de hip-hop, new style, jazzfunk i heels en diferents centres de Barcelona i a l’Escola de Dansa Elidance de Terrassa.