Chris Angelous

Chris Angelous

Chris Angelous va començar a formar-se professionalment el 2012 a La Urban Dance Factory de Barcelona, especialitzant-se en danses urbanes, sobretot en Hip-Hop i New style.

Des d’aleshores s’ha seguit formant i reciclant en diferentes convencions, masterclasses, esdeveniments i campus de dansa tant a nivell nacional (February Hip hop león, Dancescape Lleida, Quality dance studio summer camp, etc) com internacional (Idancecamp-Itàlia). L’estiu passat, Chris va estar formant-se durant un mes sencer a Japó, en escoles referents de les danses urbanes, com ara “Endancestudio”, “Noa Dance Studio” i “Studio Swag”.

Actualment, fa classes en diferents escoles de dansa de Barcelona i arreu de Catalunya com a professor de hip hop/ new style de diferents nivells: júnior, infantil i adultos. Segueix la seua formació constant a Soul Dance Center ( Sabadell).

Ha estat ballarí de diferents grups de competició com ara “Tanus Mother”, “Los Majos”, “Akademics”, etc. i ha participat en diferents shows i festivals de dansa com “Snap Festival”, “I’m Hip Hop” i “The Best On” i també en programes de televisió com “Insuperables” i “Tu cara me suena”.